אורית

חזרת ילד בוגר לדירת דמי מפתח

אימי מתגוררת בדירת דמי מפתח אותה קיבלה כאשר אבי נפטר, והוא קיבל את הזכויות כאשר אימו נפטרה. אני ואחיותי עזבנו את הדירה כאשר התחתנו. אחות אחת שוקלת גירושין. האם תוכל לחזור עם שני ילדיה הקטנים להתגורר בדירה עם אימי ובעתיד אף לרשת את הזכויות?.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, משאלתך עולה כי הדייר המוגן המקורי היתה אמו של אביך ז"ל, מה שאומר שהזכויות כבר הוסבו פעם אחת לפי החוק לאביך, שנקרא דייר נגזר. ככלל, הזכויות לא יוסבו פעם נוספת מהדייר הנגזר, אלא בתנאים מאוד מסוימים אותם יש לבחון. מומלץ להתייעץ עם עורך דין. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד