טוביה

מיסוי מכירת חנות דמי מפתח

אבי רכש חנות ב1997 מוגנת לפני 6 שנים הלך לעולמו . החנות עברה לאמא ( עמדה בתנאי ההמשך ) לאחרונה מעוניין בעל הבניין לרכוש את החנות בצענו תחשיב מס רווח הון על פי החוקים השאלה - אמי אין לה שום הכנסות למעט ביטוח לאומי בת 77 האם ניתן לחלק את המס שיצא ל4 שנים אחרונות ? כי אז יצא 0 מס לעומת מס של 130000 שח בתחשיב הרגיל אודה לתשובתך המלומדת בהקדם . תודה מקרב לב

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, משרדנו אינו עוסק במס הכנסה. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד