יוספי

עסק עם דמי מפתח שנפטר אחד מהם

שלום דמי מפתח שותפיים שאני ושותפי עשינו לחנות, כרגע השותף נפטר, האם הוא יכל להוריש את החלק הזה בצוואה, או שאוטומטי זה עובר אלי החלק שלו, או שבכלל זה עובר לצד השלישי זה שעשינו איתו את הדמי מפתח? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, זכויות של דיירות מוגנת אינן ניתנות להורשה וגם אינן עוברות באופן אוטומטי. כדי לבחון את האופן בה כשאי לפעול יש להגיע לפגישת ייעוץ עם כל המסמכים הרלוונטיים (הסכם שכירות לדוגמה). דרך צלחה, נאוה מורי, עו"ד