חנה קפון

הורי התגוררו בדירה בדמי מפתח בתל-אביב בין השנים 1941-1983.

האם יש אפשרות כיום לברר באיזה סכום נמכרה הדירה ע"י אמי - ככל הנראה ביולי 1983? יש בידי כתובת מדוייקת של הבניין והדירה. הסיבה לשאלתי הינה פרטית לחלוטין ואינה קשורה לנושאי דלא ניידי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, אם אמך היתה דיירת מוגנת היא לא מכרה "דירה" אלא את זכויותיה כדיירת מוגנת. לא ברור באיזו מתכונת, אם דייר יוצא ודייר מוצע או בהסכם עם בעל הבית. השאלה אינה באמת שאלה של הפורום. אולי ניתן לבדוק אצל רו"ח אם היה לאמך או במס הכנסה. נאוה מורי, עו"ד