אור אאא

העלאת שכר דירה מחכה לתשובה ערר

שלום אם דייר בדיור הציבוריהמתגורר ב2 דירות צמודות העלו לו שכר דירה מלא באחת הדירות והוא מערער בוועדה ומחכה לתשובה עד אשר תחליט הוועדה הוא לא משלם את הפרש העלאה רק חלקית, כאשר יהיה לו תשובה ישלם את כל ההפרש השאלה אם הם פונים לתהליך משפטי בגלל החוב שהוא לא חוב גדול , האם הם שולחים לו התראה לפני הליך משפטי כדי שישלם את החוב? פשוט הוא מעדיף לחכות להחלטת הערר? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, השאלה היא בתחום הדיור הציבורי. כדי לבחון אותה ואת זיקתה לתחום הדיירות המוגנת יש לבחון את ההסכמים שנעשו ונתונים נוספים רלוונטיים. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד