דורון

זכויות דיור מוגן בדמי מפתח

שלום רב סוגיה משפחתית במידה ואישה מבוגרת גרה עם הבת שלה והנכד עשרות שנים בדמי מפתח האם במקרה והאם תתאשפז לתקופה ארוכה או תהפוך לסיעודית ותועבר למוסד כלומר לא עזיבת הבית מרצון חופשי האם נשמרת לבת ולנכד המשך הזכות להתגורר בדירה לרבות לאחר שתלך לעולמה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, חסרים נתונים שיש בהם כדי להליך על התשובה, כגון: האם האישה המבוגרת היא דיירת מקורית או שהזכויות עבר אליה מהדייר המקורי, לדוגמה בעלה. בכל מקרה השאלה אם דייר שמאושפז בבית חולים סיעודי נטש את המושכר היא שאלה תלויית נסיבות, ישנם מקרים בהם נפסק שהדייר נטש וישנן נסיבות שבהן נקבע שהדייר לא נטש, כל מקרה לגופו. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד