ארז כהן

יורשים לחנות בדמי מפתח.

שלום . אבי בעל חנות בדמ''פ עושק מורשה ואני עובד איתו שכיר שנים. הבנתי שכדי לרשת אותו אין צורך בצואה וזה עובר בצורה אוטומטית. קראתי סעיפים 23,26,27 וקצת התקשתי להבינם. כרגע אני עובד שכיר במשרה מלאה ושאלותי הם: 1. אם אני עובר למשרה חלקית בסכום נמוך ואין לי עבודה נוספת לא תהיה לי בעיה לרשת את החנות בבוא הזמן? או שאין קשר לסוג המשרה העיקר שאני עובד איתו עם תלוש משכורת. 2. גם בני עובד איתנו [ הנכד של הדייר המקורי] במשרה חלקית והוא סטודנט ומתכוון לעבוד במקום נוסף האם גם לו תהיה זכות לרשת את החנות אחרי 120 שלי ובתנאי שאמשיך להעסיקו ? האם יהיה מותר לו לעבוד בעבודה נוספת? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, לא ניתן להשיב רק על יסוד הנתונים שאתה מציג. על מנת להשיב יש לקבוע פגישה במסגרתה תימסרנה העובדות ועל בסיסן יינתן מענה הולם. בכבוד רב, נאוה מורי, עו"ד