יהודה

הסכם בין דייר יוצא לדייר נכנס כשאחד מהחתומים לדייר מוגן לא חתם על ההסכם עם דייר הנכנס

מה הדין של שותף בדיור מוגן כשרק הבעל חתם על מכירת זכותיו לדייר נכנס, והאשה שלא חתמה בהסכם בכלל לא ידעה ממכירת הבעל והיא טוענת שעל הבעל להחזיר את הכסף ואכן החזיר והבעלים שגם קיבלו חלק מהכסף טוענים שמביחנתם יש הסכם מכר

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, חסרים נתונים על מנת להשיב על השאלה. מי הוא הדייר המוגן המקורי הרשום כשוכר בהסכם השכירות? רק הבעל או ששני בני הזוג? האם ההסכם להחזרת המושכר לבעל הבית קיבל תוקף על ידי בית הדין לשכירות? בברכה, נאוה מורי, עו"ד