ירון א.

תודה על עזרתך המעמיקה והמהירה,

רציתי רק להוסיף שפניתי אליך בשאלות אלה לא בגלל מצבו של אבי אלא כי בעל הבניין מתכנן בקרוב להרוס את הבניין שבו אנחנו מתגוררים ולשלם לנו פיצויי פינוי נמוכים וייתכן שעקב כך נגיע לבית משפט והבנתי שבמשפט יש חשיבות מסוימת להגדלת סכום הפיצוי אם אני גר עם אבי ועל כן אני מעוניין להתכונן כבר עכשיו מראש לאפשרות של משפט. על כן אשמח רק לשאול איזה מסמכים ועדים כדאי כבר עכשיו להכין לפני המשפט שיעידו על מגוריי עם אבי? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, הפיצוי שמקבל הדייר המוגן כאשר בעל הבית רוצה להרוס את הבניין ולבנות אחר תחתיו מוסדר בסעיף 131(10) לחוק הגנת הדייר. הפיצוי מגיע לדייר בהתאם לנתוני המושכר, ואין רלוונטיות לכך שהנך מתגורר עמו. בברכה, נאוה מורי, עו"ד