מאיר ב

חיבור חשמל בדירת דמי מפתח

שלום וברכה רכשתי דירה בדמי מפתח. כאשר ראיתי את הדירה לפני הרכישה היה בו חשמל מחובר. חתמתי על חוזה עם תאריך יעד להעברת המפתח. כאשר קיבלתי את המפתח ונכנסתי לדירה החשמל היה מנותק. דיווחתי למשכיר ולדייר המוכר על התקלה וכל אחד מאשים את השני בתקלה מעשית, לאחר ששיפצתי את הדירה וביקשתי מחברת החשמל לחבר חשמל התברר שההארקה לא עומדת בתקן (יש הארקה, אבל היא לא מספיק חזקה ולכן חברת החשמל לא מוכנה לחבר חשמל עד לתיקון) השאלה, האם אני חייב לשאת ב(חלק מ)עלות תיקון הארקה, או שאני יכול לחייב את המשכיר ו/או את הדייר הקודם לתקן זאת? תודה רבה מאיר

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד לא ברור מה השאלה, יש לראות מה קובע ההסכם שנחתם בינך לבין הדייר היוצא. בברכה, נאוה מורי, עו"ד