שי

שימוש חדר דירה כמשרד

יש לי שאלת התייעצות לא יודע אם זה הפורום הנכון בדירה שאני אמור לקבל עוד חודש המנהל עבודה של הקבלן משתמש באחד מהחדרים שלי כמשרד ... שם הוא יושב עם כל הרהיטים ומנהל את העבודה משם כבר חצי שנה.. כלומר יש שם רהיטים, מעשנים שם ויש תנועת פועלים ביקשתי ממנו כמה פעמים לפנות כי זה סוג של שימוש בחדר וזה יכול לפגוע בערכו אך הוא לא מפנה אותו האם יש פה עילה לתביעה? תודה

עו"ד נאוה מורי

שי, שלום זהו לא הפורום הנכון. פורום זה עניינו דמי מפתח. מכל מקום, לא ניתן להשיב לשאלתך שכן נעדרים ממנה פרטים חשובים ורלוונטיים. בכל מקרה את התשובה לשאלתך אני מציעה לחפש קודם כל בהסכם הרכישה שלך, עניין זה מן הסתם מוסדר בהסכם. בהצלחה.