איציק

חנות בדמי מפתח שנמצא בו שוכר מ - 1981

שלום, הנני בעל חנות בדמי מפתח בתל אביב - השוכר חיבר את החנות שלי ועוד חנות נוספת לידי לחנות גדולה אחת עם גלריות באישור בעלים קודמים. החנות שלי כ- 29 מ"ר עם גלריה - ואני רוצה למכור אותה לו כי אף אחד אחר לא יקנה את האופציה שקיימת שם - שאלתי היא: 1. איך אפשר להעריך את השווי של החנות- שמאי? 2. החלוקה בנינו היא- 60 אחוז שלי ו- 40 אחוז שלו - בכמה נמכרו חנויות דומות? לתושבתכם אודה איציק

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום איציק, שאלתך אינה ברורה. בכל מקרה, שמאי מקרקעין יכול לבצע הערכה של שווי הבעלות של החנות במצבה כפי שהיא הן מהבחינה הפיסית והן מהבחינה המשפטית. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד