שירלי

זכויות רכישת נכס בדמי מפתח

האם קיים מצב בחוק, במסגרתו ניתן בכל זאת לרכוש לאחר גמר הזכויות בנכס, את הדירה שהיתה בדמי מפתח? האם עמידר מסכימים בתנאים מסוימים לאפשרות שכזו? אם כן, מה יש לעשות? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שירלי, שלום שאלתך כללית מידי. המלים "גמר זכויות" לא לגמרי ברורות, האם הכוונה לפטירת הדייר המקורי?. ברור כי רכישת זכויות בנכס אפשרית בכל עת בהסכמת הצדדים. מעבר לכך, יש להבחין בין זכויות של דיירות מוגנת באופן כללי לבין זכויות של דייר בדיור הציבורי. יש לבחון כל עניין לגופו. לא ניתן לתת מענה כללי ללא בחינה של נסיבות כל מקרה. בהצלחה. נאוה מורי, עו"ד