יעקב שורץ

הבעיה שלנו הדיירים בדמי מפתח ששודדים אותנו ומסכנים אותנו חס וחלילה

שלום רב, אני אחד מעשרות אלפי דיירים בדמי מפתח ודיירים בכלל שמרומים ועסוקים במשפטים עם בעלי הבתים שלא פועלים כחוק והמדינה מעודדת ומממנת אותם להתעלל בנו.חוק הגנת הדייר לא מקוים ע"י בעלי הבתים,אנחנו נשדדים מהזכויות שלנו בתמ"א 38 והפינוי בינוי וממיליונים רבים ובסכנה חס וחלילה. הבתים לא עומדים בתקן ואינם ראויים למגורים לפי המדינה ומגיע לנו לפי הפסיקה דירות חדשות במקום הישנות או את הכסף בחזרה עם ריבית והצמדה. ששולם במקרה שלי לפני 58 שנים ואנו מ-1980 מרומים עת שונה התקן והבתים לא ראויים למגורים ואנחנו כלואים.במקרה שלי אפשר לבנות 12 דירות במקום השלוש הישנות ואנחנו שותפים בחגיגה אבל בעל הבית עושה לשדוד אותנו מהזכויות ומעסיק עורכי דין נוכלים.חוק ההתחדשות העירונית לא חוקי וכך גם חוק הגנת הדייר.אנחנו קבוצה של דיירים רבים צריכים עו"ד שייצג אותנו נגד המדינה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום יעקב, הפורום אינו המקום הנכון והראוי לשטוח טענות כגון אלה ולקיים דיון בטענות העולות מפנייתך. בברכה, נאוה מורי עו"ד

נאוה מורי, עו"ד

בס"ד שלום יעקב, הפורום אינו המקום הנכון והראוי לשטוח טענות כגון אלה ולקיים דיון בעניינים העולים מפנייתך. בברכה, נאוה מורי, עו"ד