שמעון

בת זוגי אוקריאנית מגיעה לזמן קצר - שאלות

שלום. יש לי שאלות בקשר לבת זוגי אוקריאנית. היא הייתה בארץ במשך כ-6 חודשיים, כמובן שכל הזמן היא שילמה על הרישיון אשרה כניסה זמנית עד לסיומו. היא חזרה למולדתה אוקריאנית. אני והיא הכרנו, התאהבנו והיא תחזור לארץ כדי להיות איתי ביחד. אבל, אני חושש שאם יעשו לה בעיות או סירוב כניסה לארץ? היא תבוא לארץ לזמן קצר, אני חושב שפחות מחודש. אני גם אהיה איתה במהלך, זה אומר שאני אטוס לאוקריאנה ולקחת אותה ביחד לארץ. תודה רבה.

עו"ד יהושע פקס

שמעון שלום, הניסוח שלך קצת לא מובן ואני חושש כי לא אוכל לענות באופן מדויק. אני מניח שכשהיא תגיע אלייך היא תשהה אצלך ואתה תממן את השהות שלה, אם כך המצב אז קיים סיכוי כי יסרבו את כניסתה לארץ מחשש להשתקעות בלתי חוקית. יש דרך מסודרת להסדיר הגעתה והיא לזמן אותה לארץ דרך משרד הפנים, בין אם זה לביקור או להתחיל הליך מדורג. במקרה שלך אני לא ממליץ שהיא תגיע לארץ מבלי שקיבלתם אישור על כך ממשרד הפנים, כי אם היא תסורב כניסה בגבול זה רק יקשה על התהליך. אני אשמח לסייע לכם בתהליך, זהו נושא שמשרדי מתמחה בו. בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים