רינת ג'ונס

שינוי שם משפחה ששונה לפני חצי שנה

אני נכנסתי למערכת זוגית במרץ 17 ושם משפחתי שונה בפזיזות ותוך לחץ עצום מבן זוגי. במהלך הזוגיות הזאת עברתי התעללות נפשית קשה שהסתיימה בצורה כואבת מאד לי ולילדיי מנישואיי הראשונים. בן זוגי פירק את הבית, לקח את כל הריהוט טלויזיות חיבורים לאינטרנט ולכבלים... ושם המשפחה שלו גורם לי לסבל רב. האם שר הפנים במקרים כאלה יכול לאשר לשנות את שם המשפחה שוב?

עו"ד יהושע פקס

רינת שלום, צר לי לקרוא על החוויות שלך ושל בני ביתך, לא אוכל לדעת אם יאשרו לך לשנות את שם המשפחה עקב הנסיבות הללו, תצטרכי לגשת ללשכה הקרובה לביתך ולהגיש בקשה, בבקשה יש לך אפשרות לפרט. וזה מועבר לבדיקה. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים