אורטל

פיצוץ צנרת סמויה בדירה שכורה

שלום אני גרה בדירה שכורה והתפוצץ צינור בגינה המשותפת של הבנין והית נזילה סמויה במשך ארבע חודשים שאף אחד לא ידע עד שהגיע חשבון מים קיבלנו הדירים חשבון של ארבע אלף שח לשלם שאלתי מי צריך לשלם את החשבון מים הזה אני או בעל הבית הבנין בן 45 שנה לפחות על פי החוזה המשכיר צריך לתקן על אף בעיות בעבר שלא תיקן ותמיד מתחמק את החלפת הצנרת הוא אכן שילם אבל מה על חשבון המים הבקש לקבל תשובה מהירה כי החוב תופח תודה מראש

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום אורטל ראשית - ניתן לפנות לחב' המים בעירך - ביחד עם קבלה על תיקון הנזילה מאינסטלטור. או אז הם מעבירים את בקשתך להפחתת התשלום לועדה- שתחליט כמה הנחה יכולים לתת לך במקרה כזה. לעצם שאלתך - העניין תלוי בחוזה בין הצדדים. אם לא כתוב במפורש אחרת - העניין הוא באחריות של בעל הבית בלבד. המון בהצלחה, שגיא בכור, עו"ד ונוטריון