דור

אופציה לשנה נוספת בחוזה שכירות

שאלה לי בנוגע לאופציה לשנה נוספת בחוזה שכירות. במידה ובעל הנכס מחליט למכור או להעביר את הנכס, השוכר עדיין רשאי לדרוש את מימוש האופציה?

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום דור אופציה בחוזה שכירות הינה של השוכר- ברצותו יממש האופציה וברצותו לא יממש את האופציה, בכפוף להודעה לבעל הבית. כדי לענות על תשובתך צריכים לראות מה הוסעם ביניכם בהסכם השכירות, אולם אפשר לומר, כי בד"כ נהוג להשאיר את זכויות השוכר גם במצב שמוכרים את הנכס, ועל כן השוכר רשאי עדיין לממש את האופציה שניתנה לו, אלא אם הוסכם ו/או נאמר אחרת. בהצלחה, www.behore.co.il