Adi Eliyaho

ליקויי רטיבות בדירה

שלום רב, אני גרה בדירה שכורה מזה כשנה וכעת משתמשים בשנת האופציה השניה. מהיום הראשון שנכנסו לדירה, אנו נתקלים ברטיבות רצינית בכול מיני חדרים בבית. לפני כחודשיים התקשרו אלי מסולל בונה לעדכן אותי שהרטיבות אצלנו חילחלה לדירה שמתחתינו ונדרש טיפול מאסיבי של שבירת בלטות בכדי להבין מאיפה גורם הרטיבות מגיע. עדכנו את בעל הדירה וביקשנו לקבל פיצוי עבור ימי העבודה שנפסיד וגם פיצוי בשכ"ד עקב הזמן האבוד שאנו עם בעלי מקצוע ועקב כך שלא ניתן לגור בדירה בעת התיקון שאורך מספר שבועות שגם דורש ניתוק מים. בעל הדירה טוען שאינו חייב לפצות אותנו ולי נשמע תמוה ביותר. אשמח לתשובה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב במקרים כאלה נהוג להסכים עם בעלי הדירה על פיצוי כלשהו. אם לא יסכימו - אתם תמיד יכולים לעזוב. בהצלחה,