טויטו מרק

הצבת פיגומים אצל השכן

שלום אני גר בבניין מדורג וסוגר מרפסת , אני החתמתי את כל השכנים כולל השכנה מתחתי על הייתר בניה כחוק , היום אני רוצה לבנות ובקשתי מהשכנה לשים 2 עמודים במרפסת שלה להרכבת הפיגומים לצורך הבנייה וגם למנוע נפילת אבנים למרפסת שלה , היא היום מסרבת ואני נמצא במצב ללא מוצה עם הקבלן וחייב פיגומים לבנייה , מה החוק אומר ומה הפיתרון . בברכה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב השאלה לא מתאימה לפורום של דירות להשכרה. ישנם פורומים נוספים בתחום המקרקעין - ועלייך להפנות את שאלתך שם. בהצלחה, www.behore.co.il