מנחם

הדירה נצרכת במזגן

לפני חתימת החוזה טען המשכיר שהדירה מאווררת ואין צורך במזגן ומיד כשנכנסנו לדירה הבנו שחיבים מזגן גם בחורף וגם בקיץ ובעלי הדירה הודו והסכימו שצריך מזגן והם מבקשים השתתפות של 50% מהקניה אני שואל האם הנוהג והחובה להשתתף בהוצאות ואם כן בכמה תודה רבה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אין נוהג קבוע בעניין זה, הכל תלוי בחוזה ביניכם ובהסכמות הצדדים. כמו כן יש לבחון את תקופת השכירות שתהיו- אם תקופה קצרה אין זה מקובל שתתשתפו בסכום כזה. לעיתים מוסכם, כי בעל הדירה מתקין תמורת ההעלאה בדמי השכירות. הכל פתוח למו"מ בין הצדדים. בהצלחה, www.behore.co.il