לילי

אם תוכל לנסח לי מכתב עזיבה של דיירת

שלום לך ראטשית רוצה להודות על המענה המהיר והמיקצועי , שנית רציתי לשאול מה ההבדל בין ביטוח מבנה לביטוח תגולה הבנתי כי מבנה חל עליי אך תכולה על השוכר האם ביטוח צד ג' מגן על השוכר ולמה עליו לעשותו { פשוט לא נראה לי שהשוכרים ירצו לעשות ביטוח } דיירת שמפנה את הדירה היות והיא רצתה היא הודיעה לי על כך לפני שבוע אני רוצה לעשות זיכרון דברים בני לבינה שיכלול את הסעיפים הבאים 1 הדיירת תחזיר את המפתות הדירה + שלט של שער החנייה 2 הדיירת לא תיצבע את הדירה ובתמורה היא משאירה את המזגן במצב תקין באם יתגלה במהלך הזמן שהיא בדירה שהמזגן לא תקין , תפנה את המזגן ותשלם למשכירה 2000 אלפיים ש"ח עבור צביעת הדירה ובכך פוטרת אותה המשכירה { בעלת הדירה } מחיפוש איש מקצוע לצןרך העניין צבעי . הדיירת תלך עם השוכרת להסדיר את הארנונה , מים , חשמל , גז, וועד בית . רק לאחר שתעשה את כל זה תקבל את הביטחונות מקווה שרשמתי את הכל אנא נסח לי את המכתב זה בערך דברים שאני רוצה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב ביטוח מבנה הינו ביטוח למבנה עצמו - קירות הדירה וכן הרצפה וכו' בהתאם לתנאי הפוליסה. ביטוח תכולה - הוא ביטוח לדברים שבתוך הדירה: בגדים, מוצרי חשמל וכו שוב בהתאם לתנאי הפוליסה. ביטוח צד ג' - הינו ביטוח כנגד מקרים העלולים לקרות למבקר בדירה, צד שלישי, שהוא לא המשכיר ולא השוכר - לדוג' נפילה ושבירת רגל אחרי ביקור בדירה. נהוג בדירות למגורים להחיל ביטוח צד ג' על השוכר - כי הוא קשור למבקריו בדירה. לגבי ניסוח המכתב - השירות נעשה בתשלום אצל כל עו"ד. בהצלחה, www.behore.co.il