יקיר

ביטול חוזה דחוף

שלום רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי לצאת מחוזה שכירות שכרתי דירה לפני כ 7 חודש כעבור כ חודשיים החלה להופיע נרקומנית בבנין ואישית אליי לדפוק בדלת להכניס לי כדורים מתחת לשטיח סגריות לצרוח לי בחלון היא מהווה בשבילי מטרד רציני מתברר שהשוכרת שגרה לפני היא אחותה היא ואחותה גרו בדירה שכרגע אני שוכר בעקבות אי תשלום היא ואוחתה יצאו מהדירה בעלת הבית ידעה שיש מטרד שלה כלפי הדירה והעלימה את הפרט הזה ניסתי לטפל באותה נרקומנית על ידי משטרה אך ללא עזרה היא משתחררת בגלל מצבה הנפשי כך טוען השופט וחוזרת חזרה לבניין פניתי לבעלת הבית בבקשה לצאת מחוזה אך קיבלתי סירוב בטענה שלא ידעה על פרט זה שזהו שקר מכיון שהיא היתקשרה אליי שבוע אחריי שניכנסתי לדירה והודיע לי שיש נרקומנית אך היא לא מהווה מטרד לפי מה שהיא טוענת הגענו להסכמה שאני יכול לצאת מחוזה רק עם יחליף אותי דייר אך אף אחד לא רוצה לשכור את הדירה מה אני יכול לעשות

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב המלצתי לך לפנות לעו"ד ע"מ שינסח מכתב עבורך שיישלח לבעלת הבית. בהצלחה, www.behore.co.il