מנהלי הפורום
שכנה מתלוננת עלי לבעל הדירה שלי באופן קבוע גם שלא קשור בי
שלום רב, אני שוכר דירה ביחד עם שלושה שותפים בתל אביב...דירה קרקע מתחת לבניין מגורים ..שכנה שגרה בסמוך מתלוננת באופן קבוע לבעל הדירה שלי בכל פעם שמישהו יושב בסמוך לדירתי (גם אם לא מדובר בי או שותפיי) בטענה שזה מפריע לה ...מדגיש שמדובר בכל שעות היום וללא מוזיקה או הקמת רעש ... כמובן שבכל פעם שהיא פנתה אלינו והיה מדובר בנו לא התעמתנו ופעלנו בהתאם לדרישה שלה.. לאחרונה התלונות שלה כנראה גברו ובכל הדירה באחד מהלילות התקשר אליי באיומים ודרש שאפנה את הדירה בתוך שלושה ימים..ואם לא הוא יגיע לפנות אותנו בכוח...מציין שלנו באופן אישי אין קשר עם בעל הדירה מעולם לא פגשתי אותו את החוזה וענייני השכירות ביצענו אך ורק עם המתווך שדרכו הגענו לדירה כולל חידושי חוזים ותשלומים. חשוב לציין שמעולם לא הוגשה עלינו תלונה במשטרה ...לא קנסות על הקמת רעש .. ואילו כשהשכנה הזמינה משטרה בעבר הם הגיעו ואמרו שאין עבירה במעשינו ביקשו לנסות להתחשב וזה מה שעשינו .. השאלה שלי היא האם אני צריך באמת לצאת מהדירה בתוך שלושה ימים ולענות לדרישת בעל הדירה ? והאם תלונה של שכנה על עבירה שאיננה מוכחת היא סיבה להפסקת חוזה או לפינוי שלנו מהדירה לפני סיומו? תודה מראש.