מאיה

תיקון נזק

אני גרה בדירה שכורה, קומה עשירית, דירת גג. בעל הבית שלי מתחמק מכל תיקון באופן כללי, אבל עכשיו יש נזק אמיתי- יש חלונות ענקיים double glaze כאלה, כלומר כפולים, ויקרים יש לציין. ציפור נכנסה בחלון ועשתה סדק ענקי בחלון, אם דוחפים הזכוכית ממש יוצאת החוצה. יש פה רוחות היסטריות בחורף ואין סיכוי שהחלון ישרוד את החורף הקרוב. זה גם מסוכן מאוד, שמא החתיכות זכוכית הזו תעוף על מישהו יום אחד. בעל הבית אומר שזה נזק שאנחנו עשינו ולכן עלינו לשאת בתוצאות ולהחליף את כל החלון. יש לציין שהדירה ישנה וכך גם החלונות. בחוזה כתוב שאנחנו נתקן נזקים מלבד בלאי סביר. האם זה נחשב? תודה רבה!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב נזק של שבר נחשב בד"כ לפתחו של השוכר. אם המדובר מנזק של ציפור - האחריות היא של בעל הדירה לכאורה. הבעיה, איך תוכיחי לו שזה נעשה מציפור ולא כתוצאה ממעשיך? בהצלחה, www.behore.co.il