יניב

גז בדירה שכורה

שכרתי דירה אליה נכנסתי ביום שישי. במסגרת החוזה התחייבתי להתחבר אל לגז ולשאת בתשלומי הגז (כמו שנהוג בחשמל מים וכד'), כשהתקשרתי לחברת הגז על מנת להזמין טכנאי, הסתבר לי שכלל אין מונה ובעל הדירה לא מספק תשתית לחיבור הגז. עלות המונה 800 ₪ עלות הטכנאי 170 ₪. לעניות דעתי עליי לשאת רק בהוצאות הטכנאי שכן המונה שייך לתשתית ואמור להיות חלק אינטגרלי מהבית לא?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בכפוף למוסכם ביניכם בחוזה, עלות החיבור אמורה לחול על בעל הבית. בהצלחה, www.behore.co.il