לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חווי קראס

דירה שאינה ראויה למגורים

תיאור הבעיה המשפטית אני מתגוררת בדירה קצת לפני הקורונה לאחר שנכנסתי הסתבר שישנם הרבה בעיות שלא טופלו שנים אינסטלציה רקובה הצפות בדירה נזילות לשכנה למטה ונזילות ועובש באמבטיה ושירותים ( שנאמר בהתחלה שזה עובש שנוצר בגלל חלון סגור וכבר צובעים ) אני מטולטלת בשנים אלה מבעלי מקצוע מחברת הביטוח לפחות כל חודש , בהתחלה נישארתי בגלל הקורונה ולא הערכתי את הקטסטרופה לאחר מכן ביקשתי לצאת באמצע חוזה ולא איפשרו זאת רק אם אביא מחליף לאור המצב בדירה ברור שלא היה אפשרי מאחר ומצאתי מ'ס דירות ולא איפשרו לי לפני כשנה הייתי אמורה לעזוב לדירה חליפית חודש אחרי תום החוזה דבר שלא איפשרו רק אם אאריך את החוזה מאחר והיתה לי כלבה האפשרות לדירות היתה מוגבלת בלית ברירה חידשתי את החוזה וחודש לאחר מכן מסרתי את הכלבה כדי להשכיר דירה המשכירים לא איפשרו זאת בשום אופן למרות שלכאורה לא נמצא דייר שיקח קטסטרופה מסוג זה , לאורך השנים האחרונות הייתי חסרה עשרות ימים מהעבודה בגלל בעלי המקצוע שהגיעו ללא הרף שוב רטיבות ועובש מהתקרה נזילות לקומה תחתונה מים שנכנסים בחורף מהקירות חשמל לא תקין שהיה בלי מפסק ביטחון הכל מתועד בשיחות תמונות ומסמכים פוטרתי מעבודה לפני שנה בגלל ביקורי בעלי מקצוע טולטלתי עם חשבונות מים באלפי שקלים שבעל הדירה במקום לתקן טען שהעיריה מרמה בחשבונות הגעתי למיון עם התקף חרדה מהמצב הלא הגיוני הפחד שיעשו שימוש בצקים שלי אם אעזוב השאיר אותי בדירה ולמרות בקשות חוזרות ונשנות לא אפשרו עזיבתי אלא אם אחוייב בתשלומים עד סוף החוזה בימים הבלתי פוסקים בהם אני חסרה בעבודה ואובדן הכנסות הטלפונים הבלתי פוסקים של בעלי הדירה חברת הביטוח ואנשי המקצטוע טלפונים ללא הרף שמוציאים אותי משלוותי בעבודה עוגמת הנפש והסבל הבלתי פוסקים אני אשמח לתבוע אותם אם בדבריי יש עילה לתביעה תודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר