לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שייקה

השוכר לא מעוניין לשלם על נזקי ריהוט וחפצים

שלום, השוכר מתפנה עוד מספר ימים , לאחר הודעה מראש של 45 יום. הלכנו לראות את הדירה ורהינו ריהוט כמו ספה וכורסא קרועים למושחתים (שהושארו בדירה) לחלוטין .יש לו חתול , שהוא כנראה גרם לנזק הזה. בחוזה רשום במפורש שעל השוכר לשמור על הרכוש שהושאר , למעט בלאי סביר. יש לי תמונות איך הם היו נראים קודם. השוכר גם שם 8 שנים וטוען שזה בלאי סביר, ומסרב לשלם, טוען שאני מנסה להוציא ממנו כסף. אמרתי לו שלא ישלם לי כלום, ורק ישאיר דירה נקייה, ויפנה את כל הפסולת שלו. כמו שנראה בתמונות, זה לא נראה כמו בלאי סביר. מה לעשות ? ללכת איתו לתביעות קטנות? הגם שהדירה מאד מלוכלכת, חסרים זכוכיות שהיו שם בקיר גבס, האסלה שחורה לגמרי , ואף פעם לא ניקו, המטבח והאמבטיה נראים זוועה, כיור שבור.בחוזה רשום במפורש שהדייר צריך להשאיר דירה נקייה למעט בלאי סביר. ביקשתי ממנו להביא חברת נקיון או מנקה , כי הוא גם דופק אותי , בכך שדיירים שאני מכניס לדירה, נגעלים מהדירה, ואני לא יכול למצוא דיירים. מה אני עושה ? נותן לו ללכת, ואח"כ תובע אותו בתביעות קטנות , בגין כל ההשחתות של הריהוט , וכן שהותיר את הדירה במצב כזה , שלא מאפשר לי למצוא דיירים , ואני מפסיד כסף, בכך שהדירה נשארת ריקה, ובגין זה שאני צריך להביא חברת נקיון ולממן מכיסי את עלויות הנקיון? האם אני צריך להביא שמאי שיעריך את הנזק ועלויות הניקון ולצרף לתביעה ? מה בדיוק לעשות? אני צריך הכוונה מלאה. תודה. הדירה ברמת גן, באזור טוב. קומה 1. כך שאין סיבה חיצונית , לכך שהדירה דחוייה על ידי דיירים, רק פנים הדירה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר