חיים

שוכר מסרב להתפנות (מתנהג כעבריין)

שלום השוכר מסרב לפנות את הדירה למרות שקיבל התרעה של שלושה חודשים מראש כולל מכתב מעו"ד. השוכר שילם עד החודש האחרון אך באיחור כל פעם. החודש הזה הוא יושב בלי ששילם או שיש לו חוזה ביד. הוא מתנהג כעבריין אומר "תשלחו לי מאה מכתבים מעו"ד אזרוק אותם לפח " "אל תגרמו לי להראות את הצד השני שלי" . השוכר לא שילם כמה חודשים ועד הבית אמר ליו"ר ועד הבית אני אשרוף את הבניין ועוד קללות וגידופים, שפך מים מהחלון על השכן שדיבר בטלפון כי שמע את שמו בשיחה. לצערי אין לי ערבות או שטר חוב רק צ'ק פיקדון ששווה כלום כי כל החודשים הצ'קים שלו חזרו. מה אפשר לעשות?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מומלץ לעשות תביעת פינוי בהקדם האפשרי. כל עיכוב נוסף יגרום להפסד דמי שכירות ותשלומים שוטפים מסביב. ניתן לפנות אליי ישירות למשרדי לקבלת פרטים נוספים, בהצלחה, www.behore.co.il