רוני בי

שכירות דירה שרשומה על 2 אחים

שאלה : שני אחים קיבלו דירה בירושה. הדירה עברה שיפוץ והושכרה. שני האחים קיבלו את הכסף לחשבון משותף וכל חודש לאחר קיזוז תיקונים חלקו את הכסף . האם הם חייבים במס . לדוגמא כל אחד מקבל כ3000 ש"ח . החוזה הוא מאוחד וחתום ע"י 2 האחים . בנוסף האם צריך במקרה כזה לעשות 2 חוזים מול השוכר הדירה או מספיק חוזה אחד שבו כותבים ששני האחים הם 2 גופים נפרדים מבחינת החוק. תודה רוני

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

בהתאם לנתונים שציינת, אין חבות במס. כל שכן, יתר החבויות שלהם הם ביחד ולחוד.