סתו ק

רטיבות בדירה ועובש ותשלום שכד

שלום, לפני שבוע התחילה אצלנו רטיבות בדירה בסלון, יש ממש טיפות שמטפטפות על הספה. הועד של הבניין אמור לטפל בבעיה שכן היא כתוצאה ממים שחודרים מהגג. כעת יש בדירה עובש על הקיר, הקיר רטוב כולו ואי אפשר לחיות ככה בדירה. ההערכה היא שיקח להם מספר חודשים לטפל בבעיה ובעל הדירה מסרב לתת החזר על הזמן שאנחנו לא גרים בדירה. מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

בהתאם למתואר ולנתונים שציינת, כל עוד לא תוקן הפגם, הינך רשאי להפחית את דמי השכירות, לפי היחס שבו פחת שווי השכירות עקב אותו פגם. רצוי להתייעץ באופן מקיף יותר טרם פעולה.