שני שני

תביעה בגין כשלון תמורה

לאור בעיית רטיבות ועובש מתמשכת שלא תוקנה מעל שנה, החלטנו להגיש תביעה על כישלון תמורה (לאחר שכל הפניות לבעל הבית לא נענו). אנחנו שני שוכרים (שותפים) החתומים על חוזה אחד. על מנת לתבוע במסגרת תביעות קטנות ולא להיכנס להליך ארוך בבית משפט השלום, אנחנו רוצים להגיש שתי תביעות (כל שוכר יתבע את חלקו) בבית משפט לתביעות קטנות. האם זה אפשרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

למיטב ידיעתי, אין הגבלה על מספר תובעים בתביעה קטנה. לא מבין מה הטעם בהפרדה.