נורית

שוכרים חדשים שמתחרטים

תואם מסירת מפתח לשוכרים חדשים, לאחר העברה של רישום במים חשמל וארנונה. בעת המסירה ראו ובדקו שוב את הבית והיה לשביעות רצונם. הושארו בדירה לבקשתם מיטה, אובן טוסטר ועוד. כעת מבקשים סיוע בעלויות ניקוי הבית וכן טענות נוספות על הבית. מבקשים לחסום את הצקים לשאר התקופה. האם מותר להם לבטל צקים, חוזה? והאם לאחר קבלת מפתח כלומר מסירה, מותר לבטל הליך שכירות זה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי נורית. אשמח שתעבירי אליי את הסכם השכירות ונשוחח בהרחבה. חסרים לי פרטים. gitaylaw@gmail.com