לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מאי ש.

אין תמורה בעד האגרה............

שלום רב. אני גרה בדירה שכורה ומסיימת בסוף החודש הזה שלוש שנים. במהלך השנים האלה לא קיבלתי שירותים נאותים מבעל הבית. היו ארבעה חודשים שהייתי בלי מזגן והתשובה שלו הייתה שמזג האוויר נעים. יש לי עכברים בעליית הגג, הם נכנסים ומתפגרים, כנראה לא יודעים את הדרך החוצה. ריח של נבלות בבית ובימים חמים זה פשוט בלתי נסבל. תקרת שלושת רבעים מהבית מוכתמת מנזילות. היתה נזילה בחורף בחדר השינה ובסלון. לא מטפל באף פנייה שלי אליו, צועק. שלח את הפועל הערבי שלו לגג ומאז זה נהיה יותר גרוע. לגבי עליית הגג הוא מסרב לעלות לבדוק. יש לי פתח של 15 ס"מ מאחורי דלת הכניסה. יש רווח בין הרצפה לקיר אני אפילו לא צריכה לגרוף את המים החוצה אני יכולה לגרוף אותם לתוך הרווח. הנחתי שם נייר מטבח. רצפות עקומות. לקראת החוזה המתקרב הוא העלה לי את המחיר ב-400 שקלים. הוא גובה ממני מים על דעת עצמו ללא מונה מים. אין לי כרגע לאן ללכת, מחפשת כל הזמן. הוא שאל אותי ביום שישי האחרון אם אני עוזבת או נשארת אמרתי לו שבינתיים אני נשארת. אני לא רוצה לעשות איתו חוזה לשנה ואני לא רוצה תנאים כי הוא לא יעמוד בהבטחות שלו. כשהוא מקבל את הכסף שלו הוא מרוצה ומבטיח הרים וגבעות ואחרי זה אין עם מי לדבר. בעיה נוספת שאשתו הייתה חברה שלי ואני לא לא רוצה להגיע למצב שאני אתבע אותו כי לדעתי יש לי עילה לתביעה. השאלה שלי היא האם אני יכולה גם ביום האחרון לצאת בלי להודיע לו כי זה חוזה פשוט, אין כאן תנאים. אין התנייה מצד השוכר או המשכיר והאם אני יכולה לקבוע להתפנות בסוף החודש עד שאמצא דירה. אני לא רוצה לשלם לו מראש ואני פשוט רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות. איזה סוג של חוזה אני יכולה לעשות איתו שייטיב איתי, שאני אוכל לצאת אפילו במיידית ברגע שאני מוצאת דירה, והאם כדאי בנוכחות עו"ד למרות שהוא לא יסכים. אני לא יכולה לצאת לשום מקום כי אין פשוט לאן, מוגבלת בניידות והדירות המוצעות כרגע הן מעבר ליכולתי הכלכלית. תודה רבה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר