רוני

פינוי דירה לפני תום החוזה

בעל הדירה שלי מפנה אותי מהדירה לפני תום החוזה, זו השנה השניה שאני בדירה, לפני שחידשנו את החוזה בפעם השניה הוא צבע את הדירה תוך הסכמה שכשאצא מהדירה אחזיר לו אותה מסויידת. הסיוד בוצע לפני 9 חודשים, האם אני צריכה לצבוע אותה מחדש למרות שבעל הדירה מפר את החוזה לפני תומו?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב חסרים פרטים, אולם לכאורה נראה כי אם בעל הדירה הפר את החוזה את לא צריכה לצבוע אותה, אולם יש לעיין בהוראות החוזה לפרטיהם ע"מ להיות סמוך ובטוח בנושא. בהצלחה,