משה

כניסה למושכר בלי תיאום מראש.

משכיר הדירה נכנס אלי למושכר בלי תיאום מראש תוך פגיעה קשה בפרטיותי בעשרות מקרים. באחת הפעמים הוא נכנס וביצע תיקונים במושכר בשבת מבלי רשותי תוך ניצול העובדה ששהיתי מחוץ לבית, ואני אדם דתי. בפעם אחרת הוא רצה לרסס אצלי, ואני סירבתי, ולמרות זאת הוא הכניס מרסס תוך ניצול העובדה שאני לא נמצא. האם אני יכול לתבוע אותו על כך?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כן הדרך לביהמ"ש פתוחה בפני כולם. נשמע כמו הפרת פרטיות - לאור הנתונים שמסרת - אלא אם הסכמתם בחוזה על זכותו המפורשת לעשות כן. בהצלחה,