שיר

חלוקת הכסף מההשכרה בין אחים

אני לא יודעת אם תוכל לעזור לי אבל ממש אשמח אם כן, אני צעירה יחסית ועוד חיה עם ההורים ויש לי אח שחי כרגע בדירה ששייכת לשנינו כי ירשנו אותה מסבתנו, כרגע הוא התחיל להשכיר את החדר הנוסף לשותפה ותמיד אמרנו כשזה יקרה נתחלק ברווח חצי חצי,רק שפתאום הוא אמר לי שהוא בדק עם חברים שלו ושבגלל שאני גרה בבית וההורים והם אלה שמשלמים לי על אוכל מגיע לו יותר כסף כי זה לא פייר שהוא יקבל חצי סכום ויצטרך לשלם על האוכל שלו וככה היחס יהיה הוגן בין שנינו.דרך אגב את החשבונות שלו משלמים ההורים אז בעצם כל ההוצאות שלו זה בעיקר על אוכל. אני לא חושבת שזה קשור לעניין משפטי כל כך אבל אני הייתי ממש שמחה אם יש לך אפילו עצה בשבילי שתעזור לי להבין יותר טוב מה לעשות, תודה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אכן העניין איננו משפטי בעיקרו. אין קשר בין דברי אחיך למציאות מבחינת המשפט. אם הדירה בירושה - אזי מגיע לכם להתחלק חצי-חצי. מה שההורים עוזרים זה בלי קשר לירושה - חשבון אחר ביניכם. בהצלחה, www.behore.co.il