הדס

נזילה בדירה שכורה

שלום! נכנסנו לדירה לפני כחודש וחצי, ואחרי שבוע גילינו נזילה מצינור הביוב של השירותים לאחת המרפסות, בה נמצאת מכונת הכביסה והמחוברת למטבח. בעלת הבית מסרבת לתקן ואומרת שאנו מוזמנים לצאת מהדירה אם זה לא מוצא חן בעיננו. אנחנו מעוניינים להישאר בדירה. האם יש לנו זכויות בעניין? החוזה מציין את המשכירים כאחראים לתיקון צנרת ואינסטלציה. אשמח לתשובה! תודה, הדס

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בכפוף למוסכם בחוזה ולפי דברייך, אם אכן הבעיה נובעת מבלאי סביר - אחריות התיקון על המשכיר בניגוד למקרה של חבלה שאז האחריות היא על השוכר. בהצלחה,

משה

מה לך להשאר בדירה עם משכירה שכזו? נעים ? שתרצי לחדש חוזה שכירות התגובה שלה תיהיה כזו...