מלי

נזילות וריח של ביוב ביודעין

אנו זוג עם פעוט בן שנה +. לפני כניסתנו לבית שאלתי את בעל הבית אם יש נזילות, שכן יש לי בן אסמטי ואמר שלא. לאחר כ-חודש סיפרו השכנים שהבית במצב קטסטרופלי, מלא נזילות, עובש וריח של ביוב. שאלתי את בעל הבית על פשר העניין, ואמר שזה שטיות. עברו חודשים וריח של ביוב בלתי נסבל מסתבר שזה מהאמבטיה (איך שהוא עם מכסה יש פחות גלים,מסתבר שזו בעיה שהייתה לפני כן מהשכנים). עכשיו לעניין הנזילות, הגיע החורף ושלא נדע שני חדרים מפוצצים בנזילות עובש בקירות. בכל פעם בא ועושה איזה תיקון בעצמו ושוב גשם ושוב אותו הסיפור. בני שוב ושוב עם התקפרי אסמה. האם ניתן לתבוע את בעל הבית שכן ביודעין ידע כי הבית עם נזילות וריחות של ביוב, למרות ששאלתי אותולפני חתימתנועל החוזה? רוב תודות

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום מלי בעיקרון ההסכמות בין הצדדים מנוסחות בחוזה. אם שאלתם את בעל הבית לעניין הנזילות - הדבר היה צריך לקבל ביטוי בחוזה בכתב. אם לא דאגתם לרשום זאת בחוזה - אין כל סיכוי לתביעה מאחר ויהיה קשה להוכיחה. בהצלחה, www.behore.co.il