לבנה

טחב בדירה

שלום..אבקש לדעת אם אוכל לתבוע את בעלת הדירה שלי בעקבות זה שבשנתיים האחרונות יש טחב מתמשך בדירה שלא ממש טופל על ידה ואם כן לקח לה הרבה זמן תקן וגם לא נעשה כמו שצריך..בשנה האחרונה התחלתי להרגיש לא טוב ברמות שגרמו לי לפרוש מהעבודה ובעל מקצוע אמר לי שיכול להיות שזה קורה מהטחב המתמשך בדירה וזה מזיק לבריאות בטווח הרחוק..אבקש תשובה תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב ראשית חשוב לוודא - כי באמת מקור הבעיה היא מהטחב. אם תהיה לך חוות דעת רפואית מבוססת האומרת כן, סיכויי התביעה כנגד בעל הדירה יגדלו. רצוי לתעד הכל - תמונות, תכתובת עם בעל הדירה וכו'. בכל מקרה בשלב הבא מומלץ לחפש גם דירה אחרת,,, בברכת בריאות טובה,