פינוי דירה

דירה פונתה עקב דרישה אולטימטיבית של בעל הבית

שלום לאחר שפעמיים פיגרנו בתשלום שכר הדירה (פעם אחת ב-10 ימים ובפעם אחת בשבועיים), בעל הבית דרש באופן אולטימטיבי לפנות את הדירה מיידית אחרת תהיה תביעה משפטית מיידית. הדירה פונתה תוך 4 ימים ותשלום שכר הדירה האחרון השאיר עוד שבועיים של הדירה ריקה בידי בעל הבית. כעת בעל הבית אומר שהוא ימשיך להפקיד את הצ'קים שלנו שיש ברשותו עד שימצא דייר אחר, ויש לו עוד 6 צ'קים לעוד שישה חודשים. מה המצב המשפטי ומה אפשר לעשות?

פינוי דירה

נ. ב. ותודה רבה מראש על העזרה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב המצב תלוי במידה רבה בנוסח החוזה ביניכם. אם אין התייחסות למצב זה - לא מקובל גם שמפנים וגם שממשיכים לשלם: ולכן על בעל הבית לבחור אחת מ-2 האופציות. מכיוון שכבר פיניתם - אתם לא צריכים גם לשלם. מומלץ לרשום לו מכתב חריף בעניין ע"מ לוודא שלא יפקיד את השיקים ולדרוש אותם בחזרה. בהצלחה,

פינוי דירה

שלום וברכה תודה רבה על העזרה