aviwalla20

הוצאות במושכר

שלום השכרתי דירה , באחד הימים צלצל אלי השוכר שפרצו לו את דלת המחסן בקומת הבניין ,על מי חלה ההוצאה של החלפת הדלת ???. כנ"ל בקלקול התריסים והחלפת הניאגרה ????תודה מראש

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בגדול התשובה תלויה בחוזה בין הצדדים. בעיקרון ובד"כ במידה והדבר לא סותר את החוזה, קלקול ושבר חל על השוכר ובלאי טבעי על המשכיר. אם מדובר בפורץ - והשוכר אכן הגיש תלונה במשטרה על כך - יש מקום להתחשב בעניין. כנ"ל לגבי התריסים והניאגרה: שבר או בלאי טבעי? שבר יחול על השוכר. בלאי טבעי – יחול על המשכיר. בהצלחה,