חן

תכנית תשלום שכ"ד דרך חברת אשראי

המשכירים דורשים ממני לשלם דרך ישראכרט ע"י התחייבות שלא ניתן לבטלה ל9 חודשים של שכירות עם אופציה במחיר גבוה יותר בהמשך. בנוסף הם מקבלים צ'ק בטחון של 10000 ש"ח. השאלה שלי היא איזה סנקציות אני יכולה להטיל עליהם במקרה של תקלה ? כי הרי כל "הכוח" נמצא בידיהם. מה אוכל לעשות במקרה שתהיה תקלה שבמחויבותם לתקן והם יסרבו, איך אוכל להגיב במצב כזה? אשמח לתשובה בהקדם, תודה רבה!!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון כל מה שיוסכם ביניכם בחוזה יחייב את המשכירים. כך לדוג' אפשר להסכים על זכות הקיזוז שלך כנגד תיקונים שלא בוצעו במועד. אפשר לקבוע סנקציה של הפרת חוזה יסודית - וכנגדה תשלום של אלפי שקלים, ככל שהיא תקרה וכיוצ"ב. אפשר לקבוע זכות עזיבה במקרה כזה עם הודעה מראש וכו'. על הכל ניתן להסכים- בתנאי שצד שני יסכים והעניין ייחתם בחוזה ביניכם. בהצלחה, שגיא בכור, עו"ד ונוטריון