ש

הוספת סעיף בחוזה להפסקת חשמל וכו'

שלום רב, ברשותי 2 דירות שאני משכיר, מאחר והיו מקרים בהם השוכר לא התפנה בזמן, או שהיה איחור של יותר מחודשיים בתשלום - האם אפשרי להוסיף בחוזה סעיף שבמידה והשוכר לא מתפנה המשכיר יכול להפסיק את החשמל והמים . האם בעיריה או בחברת חשמל מאפשרים למשכירים לעשות זאת? והאם אפשרי לעשות זאת במקרה של איחור בתשלום?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לכאורה בחוזה אפשר להסכים על כל סעיף, אולם הסעיפים שצויינו על ידך אינם חוקיים בעיקרון. יש המוסיפים אותם רק כאלמנט של הרתעה, ללא שימוש בפועל. בהצלחה,