נטלי

דירה קרה מאוד

אני ובן זוגי עברנו לדירה ששופצה לחלוטין לפני כחודש, וחדר הכביסה בה פתוח (ללא דלת), כשריבוע פלסטיק אוטם את חלל אחד הקירות בו. מאז החל החורף נכנס אוויר קר לדירה, ברמה ששני מזגנים לא עוזרים כלל.. האם מדובר בבלאי טבעי ועל בעלת הדירה לאטום את הקיר בבטון? כרגע נראה שהיא לא הולכת לעשות עם כך דבר ואני מבחינתי לעבור משם כבר מחר. תודה רבה!!!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בלאי טבעי נוצר כתוצאה משימוש. כאן נראה המקרה שהדבר היה קיים עוד בטרם חתמתם על החוזה. בכפוף למוסכם בחוזה - נראה כי הסכמתם לעניין זה - לכן מומלץ להידבר עם בעל הדירה - אין דרך אחרת. בהצלחה,