דנה

הפרת חוזה

אני משכירה דירב באותה כתובת של בעלת הדירה( מקום מחולק)\ בעלת הדירה מספרת כי שוטרים הגיעו אליה עם צוו חיפוש אחר סמים כבר בעבר וזאת לאחר שגם לדירה שלי נכנסו שוטרים כאשר הדלת לא היתה נעולה.. האם אני יכולה להפר חוזה שכירות במצב זה שבו בגלל אותה כתובת אני נתונה להפרת פרטיותי ולהטרדה מצד המשטרה , כאשר בעלת הבית שכרה ביודעה שזה המצב.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הכל תלוי בחוזה בין הצדדים. בגדול התשובה היא לא - למשכירה אין שליט במעשי המשכירה ואין לה אחריות לביקורה במקום. בהצלחה,