סמדר

אי מימוש אופציה על ידי שוכר

שלום רב, אני שוכרת דירה. בעוד כארבעה חודשים תם חוזה השכירות ואני זכאית לממש אופציה אך אינני בטוחה עדיין אם מעוניינת בכך. בחוזה כתוב:"...+אופציה לשנה באותם תנאים למעט עלות שכ"ד שיקבע ע"י המשכיר... במידה והשוכר ירצה להפסיק את השכירות לפני תום תקופת השכירות, יהא חייב השוכר בתשלום דמי השכירות עד לתום תקופת השכירות..." שאלתי היא- מהן זכויותיי לאופציה זאת ומתי אני מחוייבת לכל המאוחר להודיע על פינוי או אי פינוי הדירה? תודה, סמדר.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון לפי מה שקבעתם - אם לא חודשיים מראש זהו זמן סביר בעיקרון. תבדקי עם בעל הדירה מהו המחיר שהוא דורש ו תראי אם זה מתאים לך. בהצלחה,

סמדר

תודה.