איריס

חריגות בחשבון המים המשותף

שלום רב, מי אחראי לשאת בהוצאות חיוב חריגות על מים (השוכר שעל שמו חשבון המים או המשכיר) ? - להדגיש שמדובר על חריגות שנובעות מקריאת המונה המשותף של הבניין ועדיין לא ידועה הסיבה לחריגות. כמו כן השאלה אינה מתיחסת לתיקונים בבניין שברור שהן באחריות המשכיר אלא לגבי חשבון המים בלבד. תודה רבה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון יש לברר מהיכן נובעות חריגות המים: אם החריגה לדוג' כתוצאה מצנרת ישנה בבניין שהתפוצצה אזי החריגה תחול על בעל הדירה. בהצלחה,