נופר

אי כיבוד חוזה שכירות

השכרתי דירה לשוכרת עם ריהוט, לאחר מספר ימים נתנה כסף מזומן על חשבון וצק פקדון , לאחר מספר ימים כשבקישתי להכנס לדירה לצורך רישום המונים וסגירת התנאים הסופיים התגלה לי שהדירה ריקה, פונתה מכל תכולתה , מה עליי לעשות , האם אני יכולה להפקיד את הצק או לחכות ליום פרעונו ?האם אני יכולה להשכיר? הגשתי תלונה על גניבת הרכוש. אודה לתגובתכם

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון הכל כפוף לחוזה ביניכם.בתקווה, כי הריהוט צויין בחוזה שכירות. אולם אם הייתה הפרה כה בוטה של החוזה הרי שאת רשאית להשכיר את הדירה- אפשר לראות בה כדירה נטושה. כמו כן אפשר לפעול לעניין שיק הפיקדון - שהרי זה מטרתו - להבטיח את תקינות הדירה ומטלטליה. בהצלחה,