מיכל

פינוי דירה בשכירות

תקופת האופציה מסתיימת ב 1.2.14 . בחוזה נאמר כי במידה וברצוני לעזוב לפני תום תקופת האופציה עליי להודיע 60 יום מראש ולמצוא דייר חליפי. כרגע ברצוני לפנות את הדירה. האם אני יכולה לפנות ב 1.3 ? (התראה של חודש וחצי מראש) ? והאם אני מחוייבת למצוא דייר חליפי?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם החוזה נגמר עוד כשבוע צריך הסכמה של בעל הדירה להישאר עוד כחודש. שנית, אם נגמרה תקופת האופציה והשכירות אינל מחוייבת למצוא דייר אחר במקומך, בהצלחה,